PDA

View Full Version : Photobucket



Quilp
06-18-2015, 10:55 PM
How do I include a photograph in a post , from my photobucket account ? Thanks - Dan

Mid
06-19-2015, 02:53 AM
follow the directions in step 1 of this thread :

http://thailandchatter.com/showthread.php?1971-Posting-a-Photo-from-your-Computer-Tutorial-with-Pics


Step 1 - click the square

725





















and choose from url option .

Quilp
06-19-2015, 06:10 AM
follow the directions in step 1 of this thread :http://thailandchatter.com/showthread.php?1971-Posting-a-Photo-from-your-Computer-Tutorial-with-Pics and choose from url option .Thanks , When I click reply to thread , I can see the box where I can type in a comment , but there's no area above the box that shows any options for posting an image , or url link ............. etc .

Chitown
06-19-2015, 08:22 AM
I see it on mine. You do not have an edit box?

Quilp
06-19-2015, 08:55 AM
I see it on mine. You do not have an edit box?Here's a screen shot of what I see when I want to make a new post or post a reply , all so I cannot use the smilies , when I click one of them it does not show on the post ?http://i592.photobucket.com/albums/tt4/daniel_quilpQuilp/Dan-Brownstone1_zpsckjslwwd.jpg

Mid
06-19-2015, 02:42 PM
Blue line towards top of page > forum actions > Miscellaneous Options > Message Editor Interface: > Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing

Quilp
06-19-2015, 05:24 PM
Blue line towards top of page > forum actions > Miscellaneous Options > Message Editor Interface: > Enhanced Interface - Full WYSIWYG EditingOk, just had a go at your advice , and clicked save . here's a screen shot .....http://i592.photobucket.com/albums/tt4/daniel_quilpQuilp/Dan55_zpsspcikqyo.jpg --- still no box that shows any options for posting an image , or url link ---- I must be doing some thing wrong ?

Mid
06-19-2015, 05:58 PM
this is what you should be getting

2813

it should open when you click Reply to Thread

Mid
06-19-2015, 06:00 PM
middle line 6th from the RH end you should see this Insert Image when you hover over it ?

Quilp
06-19-2015, 06:19 PM
this is what you should be getting 2813it should open when you click Reply to ThreadStill have nothing like your screen shot , here's what I still have ...http://i592.photobucket.com/albums/tt4/daniel_quilpQuilp/This1_zpsojrckmhk.jpg

Mid
06-19-2015, 06:23 PM
then you have not successfully set WYSIWYG

Quilp
06-19-2015, 08:48 PM
then you have not successfully set WYSIWYG


Mid

Ive swapped to another browser , and every thing is now showing , not too sure why the other browser would not show things correctly

again thanks for all your help


:thanks: Dan

Mid
06-20-2015, 02:49 AM
good news , welcome aboard :)

Quilp
06-20-2015, 07:26 AM
good news , welcome aboard :)




Cheers , as my old boarding school headmaster , Bend Over Benson , use to say at report time , you deserve a gold star ✭